HTC a anunțat telefonul sau Desire 510 astăzi ce suportă 4G-ul, asta din motivul pentru a oferi publicului o audiența mai largă.

Desire 510 este un smartphone Android cu o diagonală de 4.7-inch ce rulează un procesor Qualcomm cu 4 nuclee tactat la 1.2 GHz, Snapdragon 410. Vine în variantă de 8GB cu o memorie extensibilă pintr-un microSD. Are o memorie de 1 GB RAM și o baterie de 2,100 mah. Are o cameră foto de doar 5 megapixeli în spate și o vamera VGA frontala, caracteristici similare și cu alte modele din gamă HTC 5XX, Desire 510 însă vine echipat cu HTC BlinkFeed și rulează Android 4.4 cu HTC Sense.

HTC Desire 510 white

HTC spune că Desire 510 va fi disponibil în ” regiuni selectate ale Europei și Asia la fel și în America doar pentru câteva rețele” în ciudă acestor lucruri nu există încă un preț fixat.

HTC aplică o tactică de marketing anul acesta, având în vedere scopul lor de a recupera pierderile, această fiind parte din strategia ce include lansarea device-urilor cu o varietate de prețuri pentru a capta cât mai mult clienți.Desire 510 este un telefon de intrare pentru acest lucru și se bazează pe el pentru a schimbă soartă.


Poate te intereseaza si