HTC își promovează în continuare flagship-ul HTC 10 prin campanii de teasing. De această dată, subiectul este performanța.

HTC a ales Twitter-ul pentru a-și promova noul teaser. În acest tweet apare o poză întunecată, în care se poate desluși o idee din silueta HTC 10, butoanele capacitive și ceea ce pare a fi butonul home cu senzorul de amprentă inclus în el. Sub această siluetă apare scris Performance 10.

Poza este însoțită și de un scurt text: Nu toate telefoanele au fost create egale. Cel mai rapid și fluent Android. Vei simți #powerof10.”

Evident, acest teaser a venit destul de târziu, dacă e să ținem cont că s-au scurs destule informații astfel încât știm cam tot ce e de știut despre acest flagship. Ca și specificații tehnice se bănuie că HTC 10 va utiliza chipset-ul Snapdragon 820 cu 4GB RAM, display 5.15” QHD, cameră principală de 12MP, baterie de 3000mAh și suport pentru USB Type-C. În materie de design HTC 10 va împrumuta multe elemente de la HTC One A9, iar dacă asta este un pas în spate sau înainte, rămâne de văzut.

Lansarea oficială va avea loc pe 12 aprilie.

htc 10


Poate te intereseaza si