Conform datelor obținute din vânzări, iPhone SE ar putea atrage mai mulți utilizatori de Android decât orice alt iPhone din generațiile anterioare.

Datele publicate de Slice Intelligence indică faptul că iPhone SE ar putea ajuta Apple să-și mărească baza de consumatori. Doar 35% din cumpărătorii de iPhone SE au achiziționat un iPhone online în ultimii doi ani, iar 16% din cei ce au achiziționat device-ul au fost utilizatori de Android. Prin comparație, 49% din clienții iPhone 6s au făcut upgrade de la un iPhone precedent și 10% au înlocuit un device Android cumpărat în ultimii doi ani.

Totuși, lansarea iPhone SE a fost la o scară mult mai redusă comparativ cu iPhone 6s de exemplu, iar vânzările nu sunt extraordinare, iar asta poate fi cauzată de faptul că cei mai mulți așteaptă noul model din toamnă, plus că mulți potențiali consumatori consideră că SE e doar un upgrade minor la iPhone 5S.

Slice Intelligence a dezvăluit faptul că 1/5 din clienții iPhone SE au vârsta cuprinsă între 45-54 ani, 77% sunt bărbați și doar 39% din clienți au absolvit un colegiu.

Important de menționat este faptul că nu a trecut prea mult timp de la lansarea iPhone SE, deci aceste date sunt doar laînceputul colectării.


Poate te intereseaza si