Potrivit QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, indiferent de smartphone-ul utilizat, husele complementare au devenit mai mult decât o simplă necesitate de protecție a device-ului, numeroase branduri de lux oferind variante din ce în ce mai creative, ușor de accesorizat cu personalitatea şi stilul fiecărei femei.

„De regulă, husele cu modele atipice reprezintă deliciul femeilor care vor să îmbine cu succes tendințele din modă cu tehnologia, iar varietatea de modele și culori le atrag cu atât mai mult cu cât își pot alege un accesoriu care să le reprezinte personalitatea în cele mai mici detalii”, a declarat Tudor Țiboc, Director General al QuickMobile.

Astfel, circa 20% din vânzările din această categorie sunt generate de modele creative, cu un design 3D inspirat din animații, pentru care femeile alocă, în medie, circa 100 lei, spre deosebire de bărbați ale căror criterii de achiziție vizează un design cât mai minimalist și o calitate superioară a materialelor.

Destinate cu precădere persoanelor mai copilăroase, care își aduc aminte cu nostalgie de animațiile preferate, husele din gama produsă de Moschino se află printre cele mai solicitate modele. Gama dezvoltată de renumita casă de modă include o serie de modele ingenioase, inspirate din diverse personaje emblematice pentru industria desenelor animate.

De asemenea, având în vedere că Moschino este, în primul rând, un brand de fashion, fiecare personaj a primit o notă de contemporanitate. În plus, materialele din care husele sunt confecționate sunt de o calitate superioară, oferind astfel un grad sporit de protecție și  confort pentru tastare.

Mai mult, o altă categorie de accesorii pentru telefoane este cea care impresionează prin imprimeurile multicolore aplicate pe huse, ori capace. Confecționate din materiale de calitate, acestea oferă protecție împotriva loviturilor, zgârieturilor și  a altor șocuri, păstrând totodată o notă de stil pentru doamnele care doresc să-și asorteze ținutele, dar și personalitatea, cu modele de huse care ies din  tipare.

Nu în ultimul rând, pentru doamnele care preferă simplitatea și funcționalitatea în detrimentul unui design atipic, QuickMobile recomandă capacele și husele care impresionează prin mici detalii elegante atent poziționate pe texturi de calitate superioară. Astfel, branduri precum Karl Lagerfeld sau Christian Lacroix și-au adaptat stilul binecunoscut în produse elegante și inconfundabile.

Poate te intereseaza si