Viața bateriei ar putea fi un punct decisiv pentru iPhone SE, aceasta având un timp de utilizare mai mare, chiar și decât dispozitive mult mai scumpe, precum iPhone 6s.

La un test de rezistență prin care iPhone SE a rulat mai multe site-uri cu luminozitate crescută, noul dispozitiv a scos 10 ore, conform celor de la Wall Street Journal. Acest rezultat este cu două ore mai bun decât cel înregistrat de iPhone 6s și iPhone 5s. Ecranul deschis este cel mai mare consumator de energie, alături de conexiunea wireless.

iPhone SE a bătut cu trei ore și Samsung Galaxy S7, dar trebuie ținut cont că display-ul celor de la Samsung este mai mare (5.1″), iar rezoluția este dublă (2560×1440), deci comparația este și ar trebui făcută cu iPhone 6s (4.7″ / 1334×750), acesta având un display comparabil cu cel de pe SE (4″ / 1136×640).

Cei de la Wall Street Journal au mai menționat faptul că display-ul de pe SE nu e mai mic doar la dimensiuni comparativ cu 6s, dar și contrastul este mai scăzut.

Un alt factor ce ar putea determina achiziția unui iPhone SE este prețul. Acesta pornește de la 399 dolari, fiind cu 250 dolari mai mic decât cel al unui iPhone 6s, în acești bani oferind și procesorul A9, cameră foto principală de 12MP și suport pentru Apple Pay.


Poate te intereseaza si