Digi Mobil lansează două opţiuni pentru serviciul de date în roamning naţional.

Începând cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa două opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional care vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil.

  • Opţiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).
  • Opţiunea +150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Opţiunea +150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Opţiunile 100 MB şi +150 MB la numărul *111# (USSD), parcurgând paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Opţiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate şi se facturează în abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.


Poate te intereseaza si