Nici nu s-a lansat iPhone 6 si cei de la Apple au programata o noua lansare – cea a unui nou model de iPad. De mai bine de un an, compania se afla in discutii cu furnizorii pentru a produce telefoane si iPad-uri cu ecrane ceva mai mari.
Apple Inc se pregateste sa lanseze anul viitor o versiune a tabletei sale iPad cu o diagonala de 12,9 inch, a carei productie ar urma sa inceapa in primul trimestru al anului urmator, transmite Bloomberg, citand surse din interiorul companiei.
Pana in prezent, Apple a produs iPad-uri cu o diagonala de 9,7 inch respectiv 7,9 inch.
ipad 12.9 inch
Pentru ca vanzarile au scazut considerabil timp de doua trimeste consecutive, compania s-a gandit sa conceapa  o tableta foarte mare, cu o diagonala de 12,9 inch. iPad-urile ar fi foarte folositoare firmelor mari si ar putea fi cumparate si de universitati, scoli si institutii guvernamentale. Tabletele sunt foarte bune pentru a viziona clipuri si pentru a naviga pe internet.
Ca dezavantaj, ar fi faptul ca tastezi destul de greu pe el si multe programe de PC nu sunt inca optimizate.
Totodata, sursele sustin ca Apple s-a gandit la o marire a diagonalei telefoanelor, tabletelor pentru a putea concura cu rivalul sau Samsung Electronics.

Poate te intereseaza si