LG G5 ajunge în Europa la începutul lunii aprilie și va fi disponbil în principalele magazine de retail.

La sfârșitul lunii februarie, mai exact pe 21 februarie, sub sloganul „Life’s good when you play more”, coreeni de la LG prezentau oficial unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului și anume LG G5.

Acum, la mai bine de o lună de la prezentarea oficială, LG anunță că începând cu data de 31 martie vor începe comercializarea lui G5 în Coreea de Sud, urmând ca începând cu 1 aprilie să ajungă și în Europa.

Momentan nu știm dacă atunci când sud-coreeni au anunțat comercializarea lui și în Europa au inclusi și România pe lista țărilor care urmează să-l primească în mod oficială pe noul LG G5. Nu avem încă nici o informație oficială din partea celor de la LG România.

LG G5 vine cu un ecran IPS-LCD de 5.3 inch cu rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli, chip Qualcomm Snapdragon 820 quad-core, 4 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, placă grafică Adreno 530, suport microSD pentru carduri de până 200 GB și o baterie de 2800 mAh. Noua cameră foto principală vine cu doi senzori de imagine: unul de 16MP, capabili să înregistreze imagini la un unghi de 70 de grade și un al doilea senzor de 8MP, capabil să înregistreze imagini la un unghi de 135 de grade. Camera foto secundară este de 8MP.

Până una, alta, cei care sunt nerăbdători îl pot pre-comanda pe LG G5 direct de pe site-ul celor de la QuickMobile.


Poate te intereseaza si