Huawei a decis să publice în sfârșit poze cu viitorul flagship Huawei P9. Totuși, nu vă bucurați prea tare: pozele sunt de detaliu.

Într-un articol anterior vă prezentam două poze cu Huawei P9, în care un oficial al companiei utiliza acest smartphone. Compania din China încearcă să mențină interesul vis-a-vis de acest device la un nivel cât mai ridicat și pentru asta a publicat poze cu noul smartphone. Din păcate, pozele sunt de detaliu și nu prezintă o poză de ansmablu a smartphone-ului, dar asta nu înseamnă că nu se pot trage niște concluzii din ele.

Setup-ul dual camera este confirmat de prima poză din galeria de mai jos. Aceeași poză confirmă și hashtag-ul #OO folosit de Huawei pentru teasere la P9.

În a doua poză se regăsește scanerul de amprentă care realizat sub forma unui pătrat cu colțurile rotunjite. Cel mai probabil, acest scaner va fi implementat pe spatele smartphone-ului.

A treia poză prezintă marginea Huawei P9, în care se observă un colț rotunjit și dezvăluie un capac spate glossy dar cu textură.

Lansarea noului Huawei P9 este programată pe 6 aprilie și este de așteptat să fie lansate mai multe versiuni ale device-ului.


Poate te intereseaza si