Noul iPad Pro de 9.7” are prețul de pornire de 599 dolari pentru varianta de 32GB și se situează între iPad Air și iPad Pro de 12.9”.

Ca și fratele mai mare, noul iPad Pro beneficiază de suportul procesorului A9X și pentru prima dată, iPad Pro oferă opțiunea de 256GB spațiu de stocare, la prețul de 899 dolari. iPad Pro de 9.7” are un display True-Tone ce ajustează tonalitatea culorilor în funcție de lumina ambientală a camerei.

Appe afirmă că acest nou device este destinat tuturor clienților ce deja au o tabletă de 9.7”. În plus, noul iPad Pro are ca target utilizatorii de desktop-uri și notebook-uri cu Windows.

Display-ul este cu 40% mai puțin reflexiv decât iPad Air, in fapt, are cel mai scăzut nivel de reflexie din toate tabletele. De asemenea este cu 25% mai luminos decât iPad Air 2. Ecranul utilizează și Night Shift ce vine cu iOS 9.3. La fel ca iPad-ul de 12.9”, acest iPad are patru difuzoare pentru un sunet stereo. La fel ca și la iPhone 6s, noul iPad dispune de always-on Hey Siri.


Poate te intereseaza si