Samsung Gear S2 primește o ediție limitată realizată în colaborare cu designerul de bijuterii de GRISOGONO.

Samsung a anunțat colaborarea cu de GRISOGONO, renumitul designer de bijuterii și ceasuri de lux. Cele două branduri au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea modelului Samsung Gear S2 by de GRISOGONO, o ediție limitată a smartwatch-ului în care tehnologia inovatoare Samsung este completată de materiale precum aur și pietre prețioase.

Parteneriatul presupune o colaborare amplă între cele două branduri din punct de vedere al designului. Ambele companii și-au împărtășit viziunea pentru a dezvolta ediția limitată a noului smartwatch, care îmbină funcționalitatea într-un design elegant și atemporal, pentru ca utilizatorii să își poată exprima stilul personal.

Dedicându-se perfecțiunii, inovației și imaginației, de GRISOGONO a petrecut ultimii 20 de ani dezvoltând un stil unic, caracteristic, exprimat în toate colecțiile sale renumite în industria ceasurilor și a bijuteriilor. Stilul designerului îmbină măiestria și eleganța, integrând viziunea sa în toate obiectele create.

Atât Samsung, cât și de GRISOGONO pun preț pe măiestrie și pe depășirea limitelor în căutarea designului perfect, astfel că parteneriatul pentru dezvoltarea smartwatch-ului Samsung Gear S2 by de Grisogono reprezintă un nou capitol pentru domeniul IT&C și lumea modei .

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO a debutat la Baselworld 2016. Ediția limitată a smartwatch-ului va fi disponibilă din această vară la parteneri Samsung și de GRISOGONO.

Poate te intereseaza si