HTC 10 este extrem de așteptat și asta pentru că HTC are nevoie de un device care să aibă succes, pentru că situația financiară a companiei din Taiwan nu e tocmai grozavă.

Evan Blass în mod sigur și-a înființat un serviciu secret, pentru că aduce din nou dezvăluiri privind viitorul flagship HTC 10. Acesta afirmă că noul display al device-ului va fi de tip Super LCD 5 și va avea o baterie de 3000mAh.

Principala deosebire dintre Super LCD și LCD este faptul că nu există un spațiu cu aer între sticla exterioară și display-ul în sine. Acest fapt reduce reflexia, crește vizibilitatea și reduce consumul de energie. Acest display este utilizat în principal de HTC și ținând cont de situația financiară a companiei, acest display – ca și restul device-ului – trebuie să impresioneze.

HTC a afirmat deja că HTC 10 va avea o cameră deosebită. Ideea că vom avea parte de o super cameră este exaltantă, dar declarații similare am auzit și la versiunile anterioare, iar acestea au dezămăgit cu brio.

Pe lângă mult trâmbițata cameră foto (cea principală), display-ul Super LCD va fi quadHD cu o rezoluție de 1440×2560. Sub “capotă” cel mai probabil se va regăsi chipset-ul Snapdragon 820 de la Qualcomm, iar senzorul de amprentă va fi încadrat cel mai probabil în butonul home.

HTC 10 va dispune de mai multe culori și dacă veți dori să-l achiziționați, va trebui să mai așteptați. Acesta va fi lansat oficial pe 19 aprilie.

Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva cei de la HTC au greșit în alegerea datei de lansare, dacă e să ținem cont că vor intra în competiție cu Samsung Galaxy S7 și LG G5 care au fost lansate încă din luna februarie.


Poate te intereseaza si