Meizu Pro 6 a atras multă atenție în ultima perioadă și nu e de mirare… sunt zvonuri ce afirmă că device-ul va dispune de 6GB RAM și 3D Touch.

Pozele ce au ajuns în presă dezvăluie faptul că Meizu Pro 6 seamănă destul de mult cu predecesorul său, Meizu Pro 5. În aceste poze se poate observa clar că noul flagship va utiliza un design metalic cu laterale curbate. Similaritățile cu Pro 5 se extind și la designul camerei principale, la fel ca și mărimea ei. În plus, senzorul de amprentă este destul de distinctiv pentru firma de China, aceștia utilizând în continuare senzorul Meizu Mtouch.

Display-ul Meizu Pro 6 arată destul de impresionant și asta mai ales datorită faptului că se întinde până la marginea smartphone-lui.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, dotările Meizu Pro 6 conform zvonurilor ar fi: display FullHD de 5.5 inch, 4GB RAM la modelul de bază (6GB RAM la varianta de top), 64GB spațiu de stocare (posibil 128GB la varianta de top), cameră principală de 21MP și cameră secundară de 5MP. Chipset-ul va fi MediaTek Helio X25. Acest chipset a fost dezvoltat în parteneriat de cele două companii și se pare că este realizat exclusiv pentru Meizu, cel puțin pentru următoarele câteva luni de la lansare. Practic, acest chipset este o variantă evoluată a X20, diferențele constand în faptul că procesorul este tactat la 2.5GHz, iar procesorul grafic are viteză de 850MHz.


Poate te intereseaza si