Sud-coreeni de la Samsung pregătesc lansarea oficială a lui Galaxy Note 6.

Nici bine nu au fost lansate noile smartphone-uri Samsung, Galaxy S7 și S7 Edge, iar acum, la câteva zile de la lansarea oficială, apar și primele informații neoficiale cu privire la următorul Galaxy Note, mai exact Samsung Galaxy Note 6.

Ținând cont de specificațiile și performanțele tehnice cu care noile Galaxy S7 au sosit, cu siguranță și Galaxy Note 6 va fi: waterproof (rezistent la apă), vor crește mexapixelii camerelor foto, va rula cu Android 6.0 Marshmallow și va avea suport microSD.

Având în vedere că toate telefoanele S7 pre-comandate vin la pachet și cu o pereche de Gear VR, sigur sud-coreeni vor dori să îmbunătățească calitatea experienței realității virtuale, oferind astfel un display OLED 4K, cu o densitatea mult mai bună.

Probabil că cei de la Samsung vor opta tot pentru un procesor Exynos 8890 sau Snapdragon 820, asta dacă între timp nu vor lansa alte procesoare noi și mult mai performante care să ruleze cu 4GB memorie RAM sau, de ce nu, 6GB memorie RAM.

Conform unor zvonuri recent apărute, lansarea oficială a lui Galaxy Note 6 ar putea avea loc prin luna august.

Încă de anul trecut cei de la Samsung au schimbat luna de lansarea, lansând astfel  pentru prima dată la începutului lunii august mult așteptatele telefoane ale lui 2015: Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge+. 

Să sperăm că nu vor mai exista probleme ca anul trecut, când în Europa a ajuns oficial doar terminalul Galaxy S6 Edge+.

Poate te intereseaza si