Olympus PEN-F, cel mai elegant mirrorless Micro Four Thirds, disponibil la vânzare în magazinul F64.

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, a prezentat noul model mirrorless Olympus PEN. Acesta este o cameră foto performantă, cu un design retro și elegant, fiind construit cu materiale şi finisaje de cea mai înaltă calitate. Noul mirrorless ar putea fi descris cel mai bine astfel: pasiune pentru stil într-un pachet cu eleganţă fără precedent.

Creatorii Olympus PEN-F au regândit toate elementele, de la calitatea senzorului la nivelul ridicat al finisajelor, acestea sporind la rândul lor ergonomia cu care compania și-a obișnuit utilizatorii. Cu senzor Micro Four Thirds Live MOS de 20 de megapixeli și stabilizare optică pe cinci axe, Olympus PEN-F oferă performanţele optice excepţionale într-un pachet care încape, la propriu, în palmă. Se poate spune, totodată, că Olympus PEN-F este un produs de colecţie și o unealtă fotografică dezirabilă de către toți iubitorii acestei arte și tehnologiei ca întreg.
Olympus a continuat dezvoltarea gamei PEN și, recent, a lansat modelul PEN-¬F, marcând un moment istoric, cred eu, în istoria brandului și a evoluției camerelor foto. Repetă astfel povestea de succes din anii ’60 a PEN¬-urilor analogice, pe film, dar cu o arhitectură digitală potrivită acestor vremuri“, a declarat Cristian Crisbășan.

Revenind la dotările tehnice ale Olympus PEN-F, vizorul electronic are o rezoluție excelentă de 2,36 milioane de pixeli, camera dispune de conectivitate wireless integrată pentru a transfera rapid imaginile pe smartphone sau laptop, iar fotografierea în rafală se poate face cu o cadență de până la 10 cadre pe secundă.

De asemenea, sensibilitatea ISO este într-un interval extins de la 80 până la 25.600, oferind acel plus de luminozitate necesar și în cele mai dificile situații. În plus, cântărind doar 427 de grame, Olympus PEN-F e camera foto pentru care nu mai pot fi găsite scuze ca să fie lăsat acasă. Este disponibil în oferta F64 aici.


Poate te intereseaza si