Logitech G lansează două noi tastaturi mecanice de gaming cu switch-uri Cherry.

Logitech anunță lărgirea gamei de tastaturi mecanice de gaming cu două noi produse: Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red. Ambele tastaturi vin echipate cu switch-uri mecanice Cherry MX, precum și cu iluminare LED personalizabilă și comenzi media dedicate.

Aceste tastaturi mecanice full-size de gaming integrează tehnologii de top împreună cu o construcție de calitate, într-un design unic, creat pentru a oferi performanța de vârf a unei experiențe de joc cât mai autentice.

Fiecare aspect al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red, de la simplele detalii ca textura mată a tastelor ce maschează amprentele, la rezistentul cablu împletit și până la cele mai complexe detalii ce includ iluminarea LED albă de fundal a tastelor – toate sunt proiectate cu precizie. Rezultatul este tehnologia de vârf în industrie și calitatea de construcție într-un design unic, conceput cu mare rafinament.

Ambele modele de tastaturi vin echipate cu taste mecanice Cherry MX care reprezintă un standard în industria tastaturilor mecanice. Switch-urile Cherry MX sunt evaluate la peste 50 de milioane de apăsări ce vin împreună cu o precizie de acționare exactă pentru o experiență de joc cât mai fiabilă. Switch-urile cu zgomot redus, Cherry MX Brown au un sezor tactil de preacționare pentru a oferi o reacție clară utilizatorilor, atunci când tastează, în timp ce switch-urile Cherry MX Red cu zgomot redus prezintă o apăsare liniară, directă, pentru o acționare cât mai rapidă.

Utilizarea Logitech Gaming Software (LGS) permite selectarea și personalizarea iluminării pentru fiecare tastă în parte în funcție de cerințele oricărui utilizator, mediu sau sistem cât și oprirea acesteia cât timp tastatura nu este folosită. Luminarea tastelor permite evidența vrăjilor și a altor comenzi. În plus, utilizatorii pot folosi LGS pentru a sincroniza modelele de iluminare cu alte dispozitive Logitech G astfel încât acestea să afișeze aceleași efecte și lumini. Modelele disponibile includ efectele “val de lumina” și “breathing”.  

LOGITECH-G-tastatura-gaming

Printre caracteristicile tastaturilor G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red fac parte și comenzile media dedicate, ce pot fi folosite pentru a reda și întrerupe clipurile video și muzica instant întocmai ca utilizatorii să poată controla sunetul de pe fundal fără să mai fie nevoiți să mai iasă din joc. Utilizatorii pot folosi tasta roll pentru a ajusta volumul sau pentru a schimba melodiile, toate acestea cu o simplă atingere.

Preluați controlul total al tastaturilor Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red prin intermediul LGS. Personalizarea jocurilor preferate poate fi facută prin intermediul tastelor macro F1 – F12. Controlați iluminarea tastelor și stabiliți care dintre acestea sunt stinse atunci când vă jucați.

Tastaturile Logitech G610 Orion Brown și Logitech G610 Orion Red urmează să fie disponibile în magazinele de specialitate din Europa la sfârșitul lunii martie 2016, la un preț recomandat de 629 LEI.


Poate te intereseaza si