Utok promotie 48 ore

Primăvară a venit cu oferte de neratat, de care poți profită timp de 48 de ore. Până pe 17 martie, oră 9:59, ai parte de oferte speciale la trei dintre cele mai populare produse UTOK.

Televizorul UTOK U32HD3 este echipat cu un ecran LED, în culori vibrante, cu o diagonală de 32” (81cm) și rezoluție High Definition. Emisiunile și filmele în format HD îți vor readuce apetitul pentru serile lungi în față televizorului, iar tunerele digitale incorporate și slotul CI+ vor oferi simplitate în utilizarea noului televizor. Iar dacă vrei să vezi emisiunile preferate sau cel mai important meci al sezonului și cu alte ocazii, prin intermediul unui stick usb poți înregistra după bunul plac. UTOK U32HD3 se integrează perfect în orice încăpere nu doar datorită dimensiunilor compacte, ci și opțiunilor de conectivitate digitală și analogică pe care le oferă fiecărui utilizator. UTOK U32HD3 beneficiază de o reducere de 30% și poate fi achiziționat cu numai 699.99 lei.

Profită de cele 48 de ore și de accesibilitatea smartphone-ului UTOK 351D, ce îți pune la dispoziție un display cu diagonală de 3.5” și milioane de culori. În spatele acestuia se află specificații care te vor ajuta să duci rapid la bun sfârșit fiecare lucru. Procesorul Dual Core de 1 GHz, memoria internă de 4 GB și posibilitatea de expansiune cu până la 32 GB, cameră de 5 megapixeli, conectivitatea Dual SIM și sistemul de operare Android Jelly Bean sunt ingredientele unei experiențe portabile de care te vei îndrăgosti. În plus, sutele de mii de aplicații ce îți stau la dispoziție în Google Play vor adaugă funcționalitate suplimentară smartphone-ului UTOK 351D. Cu o reducere de 40%, acesta devine cel mai accesibil smartphone din gamă UTOK, la numai 149.99 lei!

Îmbinarea pasiunilor multimedia cu productivitatea și funcțiile multimedia se regăsesc în tabletă UTOK 701D. Cu o diagonală de 7”, tableta este ideală pentru cei ce au nevoie oriunde de un dispozitiv inteligent. Cele mai noi informații și aplicații se află la doar câteva atingeri de ecran distanță. Tabletă UTOK 701D îți pune la dispoziție viteza sistemului de operare Android KitKat 4.4, prin procesorul Dual Core de 1 GHz. Portabilitatea, performanțele și versatilitatea sutelor de mii de aplicații ce îți stau la dispoziție în Google Play fac din tabletă UTOK 701D singurul gadget portabil de care ai nevoie. Profită de reducerea de 40% și cumpără tableta UTOK 701D cu numai 149.99 lei!

Ofertele speciale UTOK te așteaptă pe site-ul nostru, www.utok.ro, și sunt disponibile în perioadă 15 martie-17 martie, oră 9:59, în limita stocului disponibil.


Poate te intereseaza si