Ceasul Smart de la Huawei

Huawei Watch, ceasul inteligent cu aspect clasic și tehnologii inovatoare, își surprinde utilizatorii printr-o actualizare de soft care le va permite acestora să preia sau să inițieze apeluri direct de la încheietură mâinii.

Astfel, difuzorul încorporat în ceas este acum activ și, pe langă funcția de preluare a apelurilor, utilizatorii se vor putea bucură de redarea melodiilor lor preferate.
Nouă versiune de software poate fi instalată de către toți utilizatorii Huawei Watch, începând cu 10 martie 2016. Pentru a o realiza, utilizatorii trebuie să încarce complet dispozitivul și să acceseze secțiunea Actualizări de soft, din meniul ceasului.
Huawei Watch va oferi și alte funcții utile, precum posibilitatea setării alarmei sau a opriririi acesteia direct de pe ecranul ceasului.

Smartwatch-ul permite vizualizarea email-urilor primite, precum și a notificărilor din rețelele sociale, în cazul conturilor instalate pe smartphone-ul cu care este sincronizat. În plus, gadgetul întegrează funcții destinate monitorizării activitătii fizice, precum monitorizarea bătăilor inimii sau a caloriilor consumate.
Odată cu noul update, aceste funcții devin și mai precise, permițându-le utilizatorilor să aibă un control sporit al stării generale de sănătate.
Huawei Watch este compatibil cu aproape orice smartphone disponibil pe piată, atâta timp cât respectivul smartphone permite instalarea aplicației Android Wear, disponibilă în Google Play și în App Store. După instalarea aplicației, smartwatch-ul este sincronizat cu telefonul, preluând în timp real notificările.
Huawei Watch este comercializat pe plan local din luna decembrie a anului trecut și este disponibil în ofertă principalelor magazine de produse IT&C.

Poate te intereseaza si