Cum sa maresti viteza iphone-ului tau

iPhone-ul este un telefon foarte bun, dar ca orice produs ce este lansat în perioada aceasta în care suntem dependenți de tehnologie, începe să dea semne de “oboseală” cu timpul. Nu trebuie să îți faci griji, s-a găsit o soluție prin care iPhone-ul tău, indiferent că este unul mai nou sau tocmai un iPhone 4S, să funcționeze muuuult mai rapid!

Dacă iPhone-ul tău este mai vechi sau ai un model 6S sau 6 și dorești să îl faci să funcționeze mult mai rapid, se pare că s-a găsit o soluție gratuită. De cele mai multe ori când smartphone-ul nostru începe să meargă greoi, ne gândim rapid la varianta de înlocuire.  În materialul video prezentat mai jos, se pare că s-a găsit o soluție prin care poți să uiți pentru ceva timp de achiziția unui smartphone nou.

Nu trebuie să îți faci griji, această setare nu îți strică telefonul sau îți face telefonul să nu mai fie eligibil pentru garanție. Tot ce se va întâmpla este să se oprească animațiile și efectele de tranziție iar în acest mod telefonul va funcționa mult mai rapid.

Odată cu această setare, o să observi faptul că indiferent că faci deblocarea ecranului, intri într-o aplicație sau deschizi camera foto, smartphone-ul va funcționa mult mai rapid!

Cum îți faci iPhone-ul mai rapid

Mare atenție nu este foarte ușor, necesită câteva încercări dar dacă ne gândim la avantajele avute apoi, credem că merită!

  1. Intri la setări, accesezi secțiuna general, accessibility apoi assistivetouch și dai on/pornește.
  2. Odată pornită funcția assistive touch, o să observi faptul că pe ecran ai un buton virtual (l-ai mai văzut dacă ai avut probleme în trecut cu butonul de blocare sau butonul home).  Acest buton trebuie mutat ca orice altă aplicație prin drag and drop în colțul din dreapta jos.
  3. Deschizi spotlight search/modul de căutare trăgând în ecranul home în jos.  O să vezi faptul că assistivetouch se mută deasupra tastaturii pe care o ai la dispoziție în spotlight search.
  4. Imediat ce spotlight search s-a mutat deasupra tastaturii, trebuie să apeși rapid pe centrul display-ului. Nu o să îți iasă din prima, trebuie doar să încerci de mai multe ori.
  5. Dacă ai nimerit să apeși pe centrul imaginii și funcția assistivetoch s-a mutat foarte rapid în colțul din dreapta, înseamnă că ai oprit încărcarea animațiilor iar telefonul tău o să funcționeze mult mai rapid.

Tutorial video mărire viteză de lucru iPhone

Pentru cei care doresc să aibă animațiile active după oprirea lor, trebuie doar să dea restart la telefon iar acestea revin.

Considerăm că este o setare destul de simplă care aduce un plus de 30-40% performanțe în deschiderea aplicațiilor sau a funcțiilor și merită să fie realizată.

Poate te intereseaza si