Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au înregistrat, pe toate piețele europene, cel mai mare număr de precomenzi din istoria dispozitivelor Galaxy de până acum, conform Samsung Electronics Europa.

Pe durata întregii perioade de precomenzi, care a început la câteva ore după lansarea globabă a smartphone-urilor, pe 21 februarie, și s-a încheiat pe 10 martie, vânzările pentru noile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost cu cel puțin 2,5 ori mai mari decât cele înregistrate pentru orice alt dispozitiv din familia Galaxy în Europa. În primele două zile de precomandă, cel mai mare retailer din Marea Britanie, Carphone Warehouse, a raportat o creștere de 200% a numărului de precomenzi pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, comparativ cu cele înregistrate pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

„În România, numărul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost în linie cu tendința europeană și ne-a depășit așteptările, ceea ce ne arată că Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au fost extrem de așteptate și pe plan local. Acestea au fost cele mai mari precomenzi înregistrate până acum pentru dispozitivele din seria Galaxy. Ca ordin de mărime, vorbim de câteva mii de unități,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Mobile Division Samsung Electronics România.

Designul unic al noului Galaxy S7 edge s-a dovedit a fi foarte popular, cererea pentru acest model reprezentând 61% din totalul precomenzilor înregistrate până acum în Europa. Lansată pentru prima dată anul trecut, pentru modelul Galaxy S6 edge, interfața revoluționară Edge, disponibilă pe S7 edge, oferă acces rapid la contacte, aplicațiile și setările favorite, inclusiv ale camerei foto, precum modul selfie sau panoramă.

Utilizatorii care au făcut precomandă în magazinele Samsung și la anumiți operatori și parteneri vor primi un dispozitiv Gear VR alături de noul lor smartphone. Numărul de precomenzi înregistrate a depășit recordurile companiei și a atras și o cerere mare de dispozitive Gear VR, fapt ce a dus la epuizarea rapidă a stocurilor de pe anumite piețe europene.

„Numărul incredibil de mare de precomenzi pentru Galaxy S7 și S7 edge ne arată că utilizatorii europeni au un interes crescut pentru smartphone-urile noastre premium, pe o piață matură, precum cea europeană. Utilizatorii își doresc noi experiențe și să se bucure de inovațiile pe care le aduc noile lor smartphone-uri Galaxy. Suntem încrezători că Samsung Galaxy S7 și S7 edge satisfac aceste  nevoi mai bine decât orice alte produse disponibile pe piață. Un aspect important al strategiei noastre este să le oferim utilizatorilor o experiență completă prin ecosistemul de dispozitive și servicii interconectate,” a declarat Jean-Daniel Ayme, Corporate Vice President, Mobile Division, Samsung Electronics Europe.

Noile smartphone-uri Galaxy S7 și Galaxy S7 edge sunt disponibile în magazinele din Europa începând cu 11 martie. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați http://www.samsung.com/ro/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/galaxy-s7/

Poate te intereseaza si