“Let us loop you in” e sloganul pentru evenimentul Apple ce va avea loc pe 21 martie. Anunțul a fost făcut oficial de către reprezentanții Apple.

În ceea ce privește produsele despre care se crede că vor fi lansate la acest eveniment, unul dintre ele este iPhone SE.  Nu ne așteptăm ca acest smartphone să dea pe-afară de inovație, iar design-ul nu va surprinde nici el, pentru că va fi aproape identic cu cel al iPhone 5s. Totuși va avea o cameră mai bună, un procesor  mai nou și un plus de RAM. Evident, nu putem să nu menționăm și prezența Touch ID.

Un alt produs la care ne așteptăm să fie prezentat la evenimentul din 21 martie, este un iPad de 9.7”, dar despre care nu se știe prea sigur dacă va face parte din clasa Pro sau Air. Ce se știe e că va avea patru difuzoare stereo, suport pentru Apple Pencil și procesor A9.

Pentru cei care așteaptă Apple Watch 2, veștile nu sunt bune. Este puțin probabil ca acesta să fie prezentat la acest eveniment, dar se vor lansa noi curele pentru Apple Watch – noi materiale și culori cel mai probabil.

De obicei aceasta este și perioada când Apple face update-uri la laptop-uri. Poate vom vedea upgrade-uri la Macbook Pro și la Mac Pro, dar zvonurile în acest sens au fost ca și inexistente.


Poate te intereseaza si