LG anunță lansarea în România a „ultra” smartphone-ului LG V10.

LG anunță lansarea pe piața din România a smartphone-ului LG V10, un nou model conceput special pentru a stimula creativitatea utilizatorilor.

Primul smartphone LG din seria V vine cu o echipare premium, care are ca scop o experiență multimedia avansată. LG V10 oferă funcții noi și remarcabile, precum cel de-al doilea ecran, o cameră frontală dublă și modul video manual, care permit atât realizarea, cât și consumul de conținut multimedia la un standard ridicat. Noul model dispune și de o baterie detașabilă de 3.000 mAh și slot pentru card microSD. De altfel, acesta este primul smartphone care atinge standardele SanDisk Extreme Photo-Imaging Capabilities (EPIC), standarde care au rolul de a scoate în evidență telefoanele care oferă o experiență remarcabilă în domeniile foto și video.

LG depășește limitele de inovare ale smartphone-urilor și introduce un al doilea ecran ca un afișaj suplimentar deasupra celui principal QHD IPS Quantum de 5,7 inci. Funcționând în mod independent, cel de-al doilea ecran poate fi configurat ca un afișaj “always on”, pentru a spori productivitatea modelului V10 fără a afecta durata de viață a bateriei. Cel de-al doilea ecran poate fi setat pentru a afișa vremea, ora, data și pictograma bateriei atunci când ecranul principal este oprit. Cu afișajul principal activ, cel de-al doilea ecran poate fi setat pentru a converti într-o zonă dedicată comenzi rapide sau aplicațiile preferate.

Ca și în cazul LG G4, LG V10 oferă cea mai bună calitate în ceea ce privește realizarea, editarea și distribuirea conținutului video. V10 este primul smartphone care are mod manual pentru video, tehnologie îmbunătățită față de LG G4, unde era disponibilă doar pentru fotografii, pentru a fi folosită și pentru înregistrările video. Cu modul Video Manual, utilizatorii pot realiza cu ușurință clipuri video de calitate profesională, având posibilitatea să modifice viteza de declanșare, rata cadrului, ISO, cantitatea de alb și adaptarea focalizării în timpul înregistrării. Videourile pot fi înregistrate la trei rezoluții – HD, FHD sau UHD – și două rapoarte de aspect – 16:9 standard sau 21:9 cinematic

LG V10 dispune de două camere frontale de 5 MP, cu două lentile separate, pentru a capta selfie-uri la 80 de grade sau 120 de grade. Pentru un unghi larg, V10 utilizează un algoritm software sofisticat pentru a combina imagini din cele două lentile separate, amplasate suficient de departe una de cealaltă pentru a oferi două perspective diferite. Realizarea selfie-urilor fără un selfie-stick nu a fost niciodată mai ușoară. Funcția MultiView poate capta unghiuri diferite, utilizând toate cele trei camere de pe V10. Ulterior, cea mai bună versiune poate fi selectată și păstrată.

LG V10 va fi disponibil în România la prețul de 3,099 RON la retailerii electro IT.


Poate te intereseaza si