Evan Blass (@evleaks) nu se dezminte și arată că e mai mereu cu un pas înaintea tuturor. Acesta a descoperit o posibilă dată de lansare pentru HTC One M10.

Deși am putea presupune că s-a infiltrat în companie sau a descoperit vreun cod secret pentru a accesa rețeaua HTC, răspunsul e unul mult mai simplu. Conform unei poze de prezentare a dispozitivului ce a ajuns în posesia lui, un mic detaliu a scăpat multora: data care este afișată pe display-ul smartphone-ului este 19 aprilie, 2016.

Se știe că în pozele de prezentare, marea majoritate a producătorilor trec pe display data la care va fi lansat dispozitivul, așa cum este cazul și la HTC One M10.

Ca și specificații tehnice, se presupune că nou l flagship va avea un display de 5.15 inch cu rezoluția de 1440×2560 QHD. Este de așteptat să se utilizeze chipset-ul Snapdragon 820 și un GPU Adreno 530, 4GB RAM, 32GB spațiu de stocare ce poate fi extins. Camera foto va fi una de 12MP Ultrapixel, cu senzor realizat de Sony și va rula preinstalat, Android 6.0.1. În mod sigur nu va lipsi nici scanner-ul de amprentă și e probabil să vină cu USB Type-C cu suport Quick Charge 3.0


Poate te intereseaza si