LG G5 a fost declarat câștigătorul la MWC 2016 și asta pe bună dreptate.  Conceputul modular pe care l-au prezentat a surprins plăcut pe toată lumea.

LG G5 au lucrat la oferirea unei experiențe mobile cu totul nouă și au reușit asta cu formatul modular, deși nu este modular în adevăratul sens al cuvântului. Practic se adaugă sau se schimbă o componentă pentru a îmbunătăți o anumită caracteristică.

Accesorii precum  o extra baterie, Cam Plus, 360 camera, Hi-Fi Plus cu B&O Play și căștile wireless oferă o experiență mobilă și media mult îmbunătățită. Cam Plus în particular este un accesoriu grozav datorită faptului că LG G5 poate fi utilzat ca o cameră compactă, cu un grip și comenzi mai bune.

Apoi vine modulul Hi-Fi Plus ce livrează o calitate audio deosebită. Ce este grozav la acest accesoriu este faptul că poate fi utilizat și la alte smartphone-uri, fapt ce a fost demonstrat de TK Bay ce are un canal YouTube de tehnologie. Acesta a încercat să conecteze Hi-Fi Plus la un Nexus 6P și a funcționat. E super faptul ca acest mic device nu este exclusiv pentru LG G5.

Ascultătorii de ocazie poate nu vor sesiza și aprecia sunetul pe care îl livrează Hi-Fi Plus realizat de Lg în colaborare cu Bang & Olufsen, dar audiofilii vor aprecia  calitatea premium pe care o livrează acest dispozitiv.


Poate te intereseaza si