Samsung Galaxy s6 edge informatii

Dispozitivele Nexus și alte câteva device-uri rulează Android Marshmallow de ceva luni, iar alți producători încă lucrează la livrarea update-urilor pentru propriile flagship-uri.

Samsung nu e compania cea mai înceată la livrarea update-lui la Android Marshmallow, dar nici nu putem spune că se grăbesc prea tare. Din fericire, se pare că Samsung sunt destul de aproape în livrarea acestui update pentru mai multe dispozitive, conform unui “roadmap” ce a scăpat în presă. Dispozitivele care vor primi update-ul sunt:

Samsung Galaxy  Note 5 – luna martie
Samsung Galaxy S6 Edge+ – luna martie
Samsung Galaxy S6 – luna martie
Samsung Galaxy S6 Edge – luna martie
Samsung Galaxy Note 4 – luna aprilie
Samsung Galaxy Note Edge – luna aprilie
Samsung Galaxy S5 – luna mai
Samsung Galaxy Alpha – luna iunie
Samsung Galaxy Tab S2 8” – luna mai
Samsung Galaxy Tab S2 9.7” – luna mai

Alte dispozitive Samsung vor primi și ele update la Android Marshmallow în următoarele luni, unele fiind chiar și din 2014. Este bine că vedem la Samsung disponibilitatea de a oferi suport  unor flagship-uri mai vechi și chiar unor smartphone-uri ce nu sunt considerate flagship-uri, pentru că Android 6.0 va oferi performanțe mai ridicate, ca să nu mai vorbim de securitate.

Alte device-uri vor primi și ele acest update, precum Samsung Galaxy A7, dar nu există o dată stabilită (sau o listă completă) de lansare a acestui update.


Poate te intereseaza si