Sony a confirmat faptul că lucrează la o aplicație pentru Mac și Windows cu funcționalitatea de remote play pentru jocuri PlayStation 4.

“Aducem PS4 Remote Play pentru Windows și Mac,” a declarat gigantul japonez. “Această caracteristică nu va fi disponibilă pentru testare beta, dar va fi disponibilă în curând”. Evident, va trebui să dețineți un PS4 pentru a utiliza această aplicație.

Pentru a utiliza remote play via Windows și Mac, va fi necesar un update de software la PlayStation la versiunea 3.50, denumită “Musashi”, care este disponibilă acum pentru cei care s-au înscris în beta și au fost selectați.

Printre caracteristicile noului sistem, se remarcă abilitatea de a face streaming live direct pe Dailymotion pe PlayStation 4 cu suport pentru arhivarea transmisiunilor live, notificări online când membri sau prieteni din listă se conectează în rețeaua PlayStation, un status “AppearOffline” la profil sau în secțiunea Quick Menu și capacitatea de a programa sesiuni de gameplay și oferind membrilor unui Party, posibilitatea de a vedea ce joacă ceilalți.


Poate te intereseaza si