Încet, încet, HTC One M10 începe să se dezvăluie tot mai mult, iar astăzi se adaugă încă două piese la puzzle.

Pentru început, numele One M10 este confirmat, neoficial evident, ceea ce înseamnă că flagship-urile HTC intră într-o serie cu două cifre. Numele a fost găsit într-o listă cu dispozitive HTC, într-un chestionar online al companiei.

HTC One M10A doua piesă din puzzle e camera foto. În fapt, este o probă foto realizată cu camera de pe HTC One M10. Este o singură poză a unei tastaturi care nu excelează la nivel de curățenie. Deși nu pare o cine-știe ce veste sau știre, această poză dezvăluie anumite informații.

Poza în sine este destul de detaliată, în ea reușind să destingem destul de ușor literele și spațiul dintre taste (asta în zona de focus). Camera are o deschidere wide a diafragmei f/1.9. Spunem “wide” și în mare este o îmbunătățire majoră față de deschiderea diafragmei de la One M9 de f/2.2, dar HTC încă mai are de recuperat comparativ cu rivalii săi, LG G5 cu f/1.8 și Samsung Galaxy S7 cu f/1.7.

Este la nivel cu Samsung în ceea ce privește distanța focală, dar în nici un caz nu se poate compara cu setup-ul dual camera de pe LG G5.

Imaginea este făcută la proporția 16:9 și are rezoluția de 2250x4000px. Dacă am aduce-o la proporția 4:3, ar avea dimensiunea 3000x4000px 12MP, iar asta confirmă zvonuri anterioare.

Cel mai probabil, lansarea va avea loc pe 11 aprilie și chiar dacă cele mai de sus par destul de credibile, vom fi 100% siguri când se va face anunțul oficial.


Poate te intereseaza si