Deși mai aproape de lansare e iPhone SE (sau iPhone 6c, ori poate iPhone 5se), lumea nu a uitat de iPhone 7, ce va fi lansat cel mai probabil în luna septembrie.

Din datele aflate până acum (toate fiind doar zvonuri sau supoziții), iPhone 7 continuă cursa celor de Apple în realizarea unui device cât mai subțire. Viitorul flagship va fi cu 1mm mai subțire decât iPhone 6s. Pentru comparație, iPhone 6s are o grosime de 7.1 mm, deci iPhone 7 va avea grosimea de 6.1 mm, acceași grosime ca iPod touch.

Din punct de vedere vizual, se pare că noul iPhone va păstra în mare același design ce se regăsește la modelele anterioare, 6 și 6s.

Camera va fi una îmbunătățită și un punct important e că aceasta nu va mai fi atât de proeminentă, fiind la același nivel cu carcasa device-ului. Se mai știe că iPhone 7 va renunța și la mufa jack de 3.5mm pentru a putea realiza un device cât mai subțire.

Un alt aspect important este faptul că Apple va utiliza în sfârșit la iPhone, difuzoare stereo. Această alegere va duce la o îmbunătățire majoră a sunetului.

În efortul de a realiza cel mai subțire iPhone, Apple ar putea utiliza un port Lightning mai subțire. Asta nu înseamnă ca se vor utiliza cabluri noi, ci că decupajul portului va fi unul mai îngust, iar această decizie va “afecta” doar producătorii de huse.


Poate te intereseaza si