eMag impreuna cu Mega Image, lanseaza astazi platforma online ce poarta numele: Supermarket la tine acasa. Aceasta este disponibila in toata tara, iar clientii celor doi retaileri pot comanda peste 7500 de produse pe care le gasesti intr-un supermarket.

In prima etapa, magazinul online “Supermarket la tine acasa” va functiona in versiunea beta, deoarece atat oferta de produse, cat si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a imbunatatii constant experienta de cumparare, se arata intr-un comunicat al celor doi retaileri.
Daca ati mai intrat in Mega Image zilele acestea, ar fi trebuit sa constatati un depozit special, unde produsele comandate online sunt selectionate si pregatite de livrare la domiciliu sau pentru ridicare din magazine.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.mega image
Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua şi intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov.

Uite asa, am scapat de cozile interminabile de la Mega care se formau incepand cu orele 16:00, cand toata lumea iesea de la servici.

Poate te intereseaza si