Huawei și Leica au anunțat începerea unui parteneriat strategic, prin intermediul căruia expertiza celor două companii va fi combinată pentru a reinventa fotografiile realizate cu smartphone-ul.

În 2012, Huawei a devenit al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, iar în 2015 a devenit prima companie din China care a vândut mai mult de 100 de milioane de telefoane mobile într-un an. De asemenea, în anul 2014 a fost primul brand din China care a fost inclus în Top 100 Interbrand Best Global Brands, iar în anul 2015 s-a clasat pe pozitia 88, obținând totodată apreciere globală pentru device-urile sale inovatoare, Huawei Watch și Huawei P8.

În 2016, Huawei vrea să continue evoluția ascendentă, iar parteneriatul cu Leica Camera reprezintă o colaborare reciproc avantajoasă, pentru a oferi o calitate a imaginii superioară consumatorilor din întreaga lume.

De peste 100 de ani, compania Leica Camera produce camere ușoare, care au devenit încă de la început preferatele pionierilor în materie de fotografie, precum și lentile optice, îndeplinind pasiunile comunității sale. Datorita tehnologiilor optice ingenioase și atenției la detalii, aparatele de fotografiat Leica sunt ușor de recunoscut datorită logo-ului iconic, care reprezintă un simbol al ingineriei germane aduse la rang de art. Tehnologiile continuă să atragă noi generații de consumatori care doresc să atingă “aspectul Leica” și sa dețină aceste capodopere în materie de proiectare. În afară de atenția dedicată producției, Leica sprijină fotografii cu potențial și noile talente aflate în proces de dezvoltare din întreaga lume.

Mai multe detalii cu privire la concretizarea parteneriatului dintre Huawei și Leica, care va include cercetarea, dezvoltarea, proiectarea, co-ingineria, marketing-ul și activitățile de retail, vor fi anunțate în perioada următoare.


Poate te intereseaza si