Următorul flagship al companiei din Taiwan, denumit HTC One M10, urmează a fi lansat pe 11 aprilie și teasere au început să-și facă apariția.

La un interviu realizat la MWC, directorul financiar al HTC, Chialin Chang,  a sugerat că vom vedea o cameră mult îmbunătățită, integrată în următorul flahship al companiei din Taiwan.

HTC au fost criticați de multe ori datorită rateurilor în ceea ce privește camerele foto de la ultimele generații ale flagship-urilor One. Compania a încercat în trecut lovituri de efect, cu tehnologiile Ultrapixel și dual camera, dar în cele din urmă a renunțat la aceste idei odată cu lansarea M9.

“Putem spune cu certitudine foarte mare că HTC (n.r. One M10) va avea o experiență foto extrem, extrem de plăcută … Facem această afirmație după ce am observat ce produse s-au lansat pe piață” – Chialin Chang

Zvonurile privind camera, indică faptul că HTC va utiliza senzorul IMX377 de la Sony, același senzor ce se află și pe Nexus 5X și 6P, care în acest moment sunt privite ca cele mai bune smartphone-uri în domeniul fotografiei. Camera secundară va fi una de 5MP Ultrapixel.

În altă ordine de idei, HTC pregătește lansarea și altor produse. Compania își pune mari speranțe în lansarea Vive (headset de realitate virtuală). Ei anticipează că se vor vinde anul acesta, aproximativ 1 milion de unități. Zvonuri mai există și în lansarea unor smartwatch-uri, dar încă nu s-au oferit declarații oficiale în acest sens.


Poate te intereseaza si