Se știe deja că din punct de vedere vizual, noul iPhone de 4 inch va arăta aproximativ identic cu iPhone 5s, în ciuda unor upgrade-uri interne.

De-alungul timpului, acesta a purtat mai multe denumiri (toate neoficiale, evident). La început a fost numit iPhone 6c, ceea ce ar fi cel mai potrivit nume dacă e să ținem cont de istoricul Apple în a-și denumi telefoanele. Apoi a apărut denumirea iPhone 5se, ceea ce din punctul multora de vedere, era mai puți plauzibil, mai ales dacă se ținea cont că din punct de vedere al marketingului, această denumire ce ar fi purtat un nume a unui produs lansat cu ani în urmă și psihologic vorbind, nu ar fi atras prea mulți clienți.

Ultima denumire care a apărut pe masa presei ar fi iPhone SE (second edition). Acesta ar fi primul upgrade al unui iPhone ce nu ar avea un număr în denumire.

Precum spuneam mai sus, iPhone SE va arăta identic cu iPhone 5s, cu excepția unor margini ușor curbate pe laterale. Ca și dotări, noul iPhone va avea procesorul A9, va avea suport always-on “Hey Siri”, va oferi posibilitatea de a face poze live, camera de 8MP va fi una upgradată. iPhone SE va fi dotat beneficia și de suport NFC pentru Apple Pay. Ca și spațiu de stocare, se spune că va veni în două variante, de 16 respectiv 64GB.

Noul iPhone SE va fi lansat în cadrul evenimentului ce va fi susținut pe 15 martie, unde Apple va prezenta mai multe produse.


Poate te intereseaza si