Samsung MWC 16

Samsung Electronics Co., Ltd. a obținut premii pentru dispozitivele Galaxy S6 edge și Gear S2 din partea GSMA, în cadrul evenimentului Global Mobile Awards de la MWC 2016.

Lider al inovației în tehnologia mobilă, Samsung continuă să depășească limitele hardware, software și ale serviciilor, dezvoltând dispozitive care îi ajută pe utilizatori să se bucure de noi experiențe. Compania redefinește posibilitățile tehnologice disponibile la momentul actual, printr-o serie de dispozitive convergente și complementare.

Smartwatch-ul Gear S2 a primit titlul de „Best Connected Consumer Electronics Device” la categoria Best Mobile Handsets & Devices, Samsung consolidându-și poziția de pionier al inovației atât în design, cât și în tehnologie. Premiul recunoaște design-ul circular, interfața intuitivă și funcționalitatea dispozitivului, care le oferă utilizatorilor o experiență mai confortabilă și mai plăcută.

În plus, Samsung Galaxy S6 edge a obținut premiul „Best Smartphone 2015”, pentru design-ul inovator și ușurința în utilizarea zilnică.

„Recunoașterea ca lideri ai industriei ne onorează și ne bucură depotrivă,” a declarat DJ Koh, președinte Mobile Communications, Samsung Electronics. „Ne concentrăm eforturile pentru dezvoltarea de dispozitive mobile inspirate de utilizatori și bazate pe progres și inovație.”


Poate te intereseaza si