Nu avem date financiare pentru a ști cum o duce producătorul chinez OnePlus, dar dacă nu ar duce-o bine, cel mai probabil nu ar lansa OnePlus 3.

Compania încă lucrează la următorul flagship, ce va fi lansat cel mai probabil la jumătatea anului acesta. Nu există încă un anunț oficial, dar co-fondatorul Carl Pei a declarat că OnePlus 3 va fi dezvăluit în curând. Acesta este singura informație pe care am aflat-o, pentru că oficialul de la OnePlus nu a vrut să declare mai multe.

Cu un nou design, ne așteptăm ca OnePlus 3 să stârnească mult interes. La fel ca la modelele precedente, OnePlus par destul de convinși că următoare generație de smartphone-uri va fi pregătită să concureze flagship-uri premium, precum Samsung Galaxy S7 și LG G5.

Nu știm cât de diferit va fi OnePlus 3 față de OnePlus One și OnePlus 2, dar din ce am auzit, se pare că va folosi același material tip sandstone. Compania din China speră că viitorul smartphone va continua să fie la fel de popular și nu doar în China și America Latină, dar și în alte regiuni. Piața din Statele Unite este văzută acum ca și țintă și se speră că vânzările vor crește odată cu adoptarea unei strategii de marketing mai tradițională.

Strategia de vânzare pe bază de invitație a dat acel sentiment de exclusivitate, dar din punct de vedere al vânzărilor, nu a fost o mișcare extraordinară. OnePlus a încercat să dea drumul la vânzări fără invitație, iar răspunsul a fost unul în general pozitiv.

Calitate foarte bună cu un preț bun. Asta oferă OnePlus prin produsele sale. Sperăm ca noul OnePlus 3 să ajute compania să-și facă simțită prezența mai puternic, mai ales pe piața europeană.


Poate te intereseaza si