Săptămâna aceasta, HTC a anunțat la MWC, trei noi telefoane (Desire 825, Desire 630 și Desire 530), dar nu a spus un cuvând despre probabil cel mai așteptat model: HTC One M10 (aka HTC Perfume).

Zonurile spun că HTC One M10 va fi anunțat oficial în luna martie, iar acum, HTC pare să confirme că acest smartphone va sosi curând. Compania a postat o imagine teaser în care poate fi observată o siluetă a ceea ce pare a fi un One M10 metalic. Imaginea mai conține și hashtag-ul #powerof10, sugerând că acesta va fi un device foarte puternic. Ne așteptăm ca HTC One M10 să fie dotat cu chipset-ul Snapdragon 820, deci ar trebui să fie comparabil ca putere cu Samsung Galaxy S7 sau LG G5.

Pentru moment, HTC nu dezvăluie mare lucru despre viitorul flagship. Totuși, se spune că va avea display Quad HD de 5.2 inch (1440×2560), cameră foto principală de 12MP UltraPixel, cu flash dual tone LED, scanner de amprentă, 4GB RAM și 32GB spațiu de stocare ce poate fi extins.

Deși ar putea fi dezvăluit oficial în luna martie, HTC One M10 ar putea să nu ajungă mai devreme de luna mai în magazine. Evident, nimic nu este confirmat oficial și va trebui să așteptăm anunțul celor de la HTC.

Până atunci puteți arunca o privire pe pozele de mai jos, despre care se presupune că ar fi cele trei culori ale HTC One M10 – alb, argintiu și negru (în caz că vă întrebați, nu, nu suntem siguri că dispozitivul din imagini chiar este HTC One M10).


Poate te intereseaza si