Aparent pupularitatea WhatsApp-ului nu a scăzut de când Facebook a anunțat cumpărarea serviciului în Februarie. CEO-ul și fundatorul aplicației de mesagerie, Jan Koum a postat pe Twitter Duminică precum că serviciul a atins numărul de 600 milioane de utilizatori activi.

“Acum servim 600.000.000 utilizatori activi lunar. Da, activi și înregistrați sunt tipuri de numere foarte diferite” a transmis Koum pe Twitter.

Facebook WhatsApp

WhatsApp este creatorul unei aplicații de mesagerie veche de 5 ani de zile folosită pentru a schimbă între persoane texte, fotografii și video-uri. Aplicația este în proces de cumpărare de către Facebook pentru o sumă de aproape 19 miliarde $ în cash sau alte variante cu produse. Propunerea afacerii a fost aprobată de către Federal Trade Commission, dar Facebook încă are nevoie de timp pentru a obține aprobarea reglementărilor internaționale înainte de a duce la bun sfârșit achiziția.

În Aprilie, WhatsApp a anunțat atingerea unui număr de jumătate de miliard de utilizatori, și că oamenii împărtășesc 700 milioane de poze și 100 milioane de video-uri pe aplicația respectivă într-o zi obișnuită. În momentul în care Facebook a anunțat achiziția, WhatsApp a obținut un număr de 450 milioane de utilizatori activi lunar.

Social media Marketing

La 1$ pe an, WhatsApp este o alternativă mai ieftină pentru SMS-uri și pare să crească peste audiența totală de 1.23 miliarde de oameni de utilizează platformă de socializare Facebook. Totuși este neclar cum oamenii folosesc ambele aplicații !

În 6 luni de când Facebook a anunțat cumpărarea aplicației de mesagerie, utilizatorii activi lunar ai acestui serviciu a crescut cu 150 milioane.


Poate te intereseaza si