Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au fost anunțate oficial pe 21 februarie și sunt disponibile la pre-comenzi începând cu 23 februarie, iar în magazine vor fi disponibile începând cu 11 martie.

La fel ca și Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, noile flagship-uri de la Samsung vor fi disponibile din prima zi, în mai multe țări. Câte țări mai exact? Într-o declarație a șefului Samsung Mobile Communications se precizează că data de lansare va fi 11 martie și că noile smartphone-uri vor fi disponibile încă din prima zi în 60 de țări.

Același oficial de la Samsung ar fi declarat că se așteaptă ca vânzările Galaxy S7 să fie mai mari comparativ cu cele realizate de S6. Prima lună de vânzări va fi crucială, de aceea Samsung pune la bătaie și un headset VR Gear gratis pentru cei ce fac pre-comenzi sau achiziționează produse în perioada 23 februarie – 18 martie.

Se estimează că Samsung a livrat aproximativ 38 milioane de unități Galaxy S6 în 2015, cu mult mai puțin decât se prognozase inițial. Dacă totul merge bine pentru Samsung, compania ar putea livra peste 40 milioane de smartphone-uri Galaxy S7 până la sfârșitul anului.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge nu numai că sunt mai puternice decât seria Galaxy S6, dar beneficiază și de noi caracteristici, precum rezistență la praf și apă, suport pentru card microSD, display always-on și tehnologie de răcire cu lichid.

Râmâne de văzut dacă specificațiile tehnice ale noilor flagship-uri ale companiei coreene sunt îndeajuns de bune pentru a convinge consumatorii să achiziționeze noile modele.


Poate te intereseaza si