Pentru a elimina confunziile privind Motorola, președintele bandului Motorola a dezvăluit care va fi aportul acestui brand în cadrul companiei Lenovo.

În principal, mesajul a fost unul clar: brandul Moto nu va dispare, dar va fi unul din multele branduri deținute de Lenovo, precum Vibe, Yoga, ThinkPad și altele.

În acest moment, Moto a devenit unul din cele două branduri de smartphone-uri Lenovo.  Toate smartphone-urile high-end vor fi comercializate sub denumirea Lenovo Moto și va avea logo-ul “M”, iar Lenovo Vibe va livra smartphone-uri de buget, va fi comercializat cu precădere în China, dar va ajunge și pe piața din Europa.

În practică însă, vechea companie Motorola se ocupă de toate telefoanele Lenovo. Ce este clar e că echipa Moto se va ocupa în continuare de designul tuturor telefoanelor și device-urilor purtabile de la Lenovo.

Președintele brandului Moto a dezvăluit și faptul că atât linia Moto G cât și Moto E vor continua să poarte marca Moto, deși Vibe ar trebui să preia variantele mai ieftine a telefoanelor de la Lenovo. Între timp, compania s-a reîntors pe profit în ultima parte a anului trecut, mai ales datorită faptului că a intrat puternic pe piețele din Brazilia, Mexic și India.

Motorola este unul din cei mai vechi producători de telefoane mobile, iar continuitatea sa pare a fi asigurată prin brandul Moto. Ne așteptăm ca pe viitor, Moto să dezvolte mai multe smartphone-uri, dar și produse purtabile.


Poate te intereseaza si