HTC și Valve aduc realitatea virtuală mai aproape de fanii lor și lansează ediția pentru consumatori, HTC Vive.

HTC, pionier în tehnologii inteligente și inovatoare, în parteneriat cu Valve, a anunţat astăzi versiunea finală a ediţiei comerciale a sistemului său Vive de realitate virtuală. Continuând să îmbunătăţească lista de funcţii Vive, acest sistem complet Vive, dezvoltat de Steam®VR, introduce încă o inovaţie tehnologică – Vive Phone Services – stabilind un nou standard în realitatea virtuală.

Vive Phone Services îți permite să rămâni conectat la lumea reală fără a ieşi din lumea virtuală, demonstrându-și abilitatea de a îmbina ambele realităţi fără a pierde contactul cu vreuna dintre ele. Sistemul creează o realitate hibrid ce deschide o întreagă lume de oportunităţi atât pentru consumatori cât şi pentru companii, oferindu-ți posibilitatea de a răspunde apelurilor primite şi ratate, de a primi mesaje text şi de a trimite răspunsuri rapide, precum şi de a verifica evenimentele programate din calendar, direct prin intermediul căștii.

Varianta Vive pentru constumatori îmbunătăţește funcţiile introduse prin Vive Pre, cum ar fi actualizarea controllerelor wireless şi o cameră video frontală, dezvoltarea unei curele pentru cap îmbunătăţite, ce oferă o mai mare stabilitate, şi un mai bun echilibru datorită design-ului optimizat al cadrului. În plus, casca are un sistem vizual îmbunătăţit, cu un display mai clar, pentru o senzaţie mai captivantă.

Ediţia Vive pentru consumatori va fi disponibilă pentru precomandă începând cu 29 februarie, procesarea precomenzilor şi disponibilitate comercială deplină începând cu 1 aprilie.

Vive este prima soluţie VR completă, ce include controllere VR wireless, mișcare la dimensiunile reale ale camerei şi casca cu cameră încorporată, precum şi cele 2 titluri VR. Integrarea SteamVR în acest pachet asigură actualizarea tuturor echipamentelor Vive cu cele mai noi funcţii.


Poate te intereseaza si