Huawei a lansat Matebook, device-ul 2in1 conceput pentru a răspunde cerințelor tot mai ridicate al clienților.

MateBook vine în întâmpinarea cererii tot mai mari pentru dispozitive portabile și elegante, care să le permită utilizatorilor să rămână conectați în orice situație. Proiectat ca și o soluție potrivită pentru consumatorii care vor să se bucure de flexibilitatea unui dispozitiv convertibil, MateBook este un produs premium care oferă echilibrul perfect între mobilitate, productivitate și design.

Odată cu MateBook, Huawei continuă strategia sa de a încheia parteneriate cu cei mai inovatori lideri de piață din industrie. Astfel, dispozitivul vine cu un procesor Intel® Core™ din seria M, de generația a șasea, și răspunde celor mai riguroase cerințe de business.

Combinând mobilitatea unui smartphone cu productivitatea oferită de un laptop,  MateBook este conceput având în minte simplitatea. Cu un design minimalist, dispozitivul are un corp unibody din aluminiu care este totodată elegant și sofisticat. MateBook are un strat de protecție, util pentru a face față provocărilor unui stil de viață mereu în mișcare, iar profilul său subtire și greutatea ultra-ușoară, de doar 640 grame, îl fac ideal de luat oriunde.

Ecranul IPS multi-touch de 12 inci al noului MateBook este scos în evidență de o ramă ultra-îngustă, iar proporția ecranului este de 84% din suprafața totală. Acesta are o rezoluție de 2160×1440 pixeli și un unghi larg de vizionare de 160 grade pentru o experiență cât mai apropiată de cea reală.

Durata de viață a bateriei și puterea acesteia au reprezentat o prioritate în timpul procesului de proiectare a noului dispozitiv. Astfel, bateria sa Lithium de mare densitate, de 33,7Wh, oferă îndeajuns de multă putere pentru nouă ore de muncă, nouă ore consecutive de utilizare a Internetului sau 29 ore de redare a muzicii.

Dispozitivul integrează deasemenea tehnologia exclusivă Huawei de reducere a consumului de energie, pentru a răspunde nevoilor oamenilor de afaceri. Bateria MateBook poate fi încărcată complet în doar două ore și jumătate, iar, atunci când nu există îndeajuns de mult timp pentru o singură încărcare, aceasta poate fi încărcată până la 60% în doar o oră.

MateBook rulează pe platforma de operare Windows 10 și integrează procesorul Intel Core din seria M, de generația a șasea, pentru performanțe ridicate. În plus, produsul include și tool-urile de business esențiale, inclusiv pachetul Microsoft Office. Dispozitivul oferă până la 8GB de memorie LPDDR3 și un hard SSD cu o capacitate de până la 512GB. Huawei este capabil să livreze o configurație care să nu aibă ventilație, astfel că MateBook nu face deloc zgomot atunci când este utilizat.

MateBook le permite utilizatorilor să se bucure de acces rapid și de securitate, prin recunoașterea amprentei la 360 grade, astfel că erorile de autentificare scad. Este nevoie de o singură atingere a ecranului noului MateBook – cea mai rapidă recunoaștere a amprentei din industrie.

Ecranul IPS multi-touch de 12 inci al noului MateBook este scos în evidență de o ramă ultra-îngustă, iar proporția ecranului este de 84% din suprafața totală. Acesta are o rezoluție de 2160×1440 pixeli și un unghi larg de vizionare de 160 grade pentru o experiență cât mai apropiată de cea reală.

Noul produs integrează un hotspot mobil Wi-Fi pentru ca utilizatorii să rămână conectați când o conexiune clasică de Internet nu este disponibilă. Printre funcțiile care oferă o experiență mobilă la superlativ se numără posibilitatea de transfer de date prin operațiunea drag-and-drop, care permite transferul documentelor de pe și de la smartphone-uri care rulează pe platforma Android.

MateBook va fi disponibil în Asia, Europa și America de Nord în lunile următoare în două variante de culoare: gri și auriu.


Poate te intereseaza si