Samsung S7 la Vodafone

Vodafone a dat startul pre-comenzilor noilor modele de Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge.

În urmă cu câteva minute, la Barcelona, s-a încheiat cel mai important eveniment din cadrul lui Mobile World Congress și anume Samsung Unpacked 2016, acolo unde sud-coreeni și-au dezvăluit cele mai performante telefoane ale momentului: Galaxy S7, respectiv S7 edge.

Astăzi, 21 februarie, a avut loc doar prezentarea oficială a lui Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, urmând ca pe 11 martie acestea să beneficieze și de propria lansare.

Imediat după încheierea lui Samsung Unpacked 2016, s-a dat startul pre-comenzilor la noile telefoane, printre aceștia numărându-se și Vodafone România, care la 21:00 lansau noile oferte special create pe Samsung Galaxy S7 și S7 edge.

Noile telefoane Samsung vor putea fi achiziționate de la Vodafone Romania în varianta de memorie de 32 GB, pe două culori: negru și auriu. La fiecare pre-comandă, clienții vor primi, în plus, un Samsung Gear VR, în limita stocului disponibil.

Prețul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentulSuper RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, în intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile înainte de lansarea oficială, respectiv pe 8 martie.  Noile Samsung GALAXY S7 și Samsug GALAXY S7 edge vor fi disponibile în întreaga rețea de magazine Vodafone Romania, precum și online, începând cu 11 martie 2016.

Poate te intereseaza si