Noul LG G5 smartphone-ul modular

LG a lansat noul smartphone cu design modular, LG G5! 

În urmă cu câteva ore, sub sloganul “Life’s good when you play more”, coreeni de la LG prezentau oficial unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului și anume LG G5.

Cu toate că o parte din zvonurile apărute prin presa internațională au fost, în sfârșit, confirmate, prezentarea lui LG G5 a reușit să ne surprindă prin noul design, unic și inovator. Mai exact, LG G5 este primul smartphone care vine cu un design modular. 

Datorită noului design, LG G5 permite atașarea unor accesorii, pe care cei de la LG le-au denumit Friends, și care au ca scop îmbunătățirea noilor funcții disponibile. Cei care “îi dau o mână de ajutor” telefonului sunt: LG Cam Plus, LG Hi-Fi Plus, LG 360 Cam, LG 360 VR, LG Rolling Bot, LG Tone Platinium. 

Așa cum ne așteptam, LG renunță la materialul din piele pe care l-a folosit la carcasa lui G4, în favoarea unei carcase din metal, unibody.

LG G5 vine cu un ecran IPS-LCD de 5.3 inch cu rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli, chip Qualcomm Snapdragon 820 quad-core, 4 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, placă grafică Adreno 530 și suport microSD pentru carduri de până 200 GB.

Dacă până acum eram obișnuiți cu camere foto principale single, noul LG G5 dă startul telefoanelor cu camere foto principale Dual – Camera. Mai exact, noua cameră foto principală vine cu doi senzori de imagine: unul de 16MP, capabili să înregistreze imagini la un unghi de 70 de grade și un al doilea senzor de 8MP, capabil să înregistreze imagini la un unghi de 135 de grade. Camera foto secundară este de 8MP.

De acum încolo nu trebuie să vă mai faceți probleme din cauza notificărilor prea dese pe care le primiți pe telefon, deoarece LG G5 vine cu o funcție care menține o parte a ecranului aprinsă pentru a afișa ora sau cele mai importante notificări, ea consumând astfel doar 1.8% din energia pe care o consumă în mod normal display-ul atunci când se aprinde. Altfel spus,  bateria de 2800 mAh va fi, teoretic, mai mult decât suficientă.

LG G5 va fi disponibil în patru variante de culori: alb, negru, roz și argintiu, însă în momentul de față nu știm când va fi lansat oficial și nici care va fi prețul acestuia.


Poate te intereseaza si