Au apărut primele imagini cu Samsung Galaxy S7 înainte de prezentarea oficială! 

După cum bine știți, peste 2 zile, la Barcelona, va începe Mobile World Congress 2016, unul dintre cele mai importante evenimente din acest an. Aici, branduri importante din întreaga lume își vor prezenta cele mai performante device-uri ce urmează să fie lansate pe parcursul anului, printre aceștia se numără și sud-coreeni de la Samsung care vor prezenta mult așteptatele telefoane Galaxy S7, Galaxy S7 Edge.

De-a lungul timpului, presa internațională a scris o mulțime de articole cu privire la design-ul și specificațiile tehnice cu care aceste telefoane vor veni, însă Samsung nu a oferit nici o informație oficială, toate acestea rămânând niște simple zvonuri.

Ca de fiecare dată, înainte de prezentarea oficială, pe internet circulă noi poze și informații despre produsul mult așteptat, în cazul de față Samsung Galaxy S7.

Așa cum era de așteptat, la capitolul design, cei de la Samsung au împrumutat din caracteristicile noilor modele de iPhone, astfel că Samsung Galaxy S7 va semăna destul de mult cu un iPhone 6s.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, puteți vedea în imaginea nou apărută în presă,  componentele pe care cei de la Samsung au ales să le utilizeze în viitorul lor smartphone.

Samsung va prezenta oficial noile modele de Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge pe 21 februarie, urmând ca pe 11 martie acestea să beneficieze și de o lansare oficială.


Poate te intereseaza si