Ne place tehnologia  , de aceea, timp de 48 de ore,  poți  avea parte de oferte speciale pentru trei dintre produsele UTOK. Fie  dorești  să cumperi un nou televizor, fie  preferi portabilitatea smartphone-urilor și  tabletelor, până în dimineața  zilei de 20 februarie ai parte de promoții cu reduceri de până la 40%. 

Televizorul UTOK U24HD3 te întâmpină cu un ecran LED, în culori vibrante, cu o diagonală de 24” (61cm) și rezoluție High Definition. Emisiunile și filmele în format HD îți vor readuce apetitul pentru serile lungi în față televizorului, iar tunerele digitale incorporate și slotul CI+ vor oferi simplitate în utilizarea noului televizor. Iar dacă vrei să vezi emisiunile preferate sau cel mai important meci al sezonului și cu alte ocazii, prin intermediul unui stick usb poți înregistra după bunul plac. UTOK U24HD3 se integrează perfect în orice încăpere nu doar datorită dimensiunilor compacte, ci și opțiunilor de conectivitate digitală și analogică pe care le oferă fiecărui utilizator.

UTOK U24HD3 beneficiază de o reducere de 28% și poate fi achiziționat cu numai 499.99 lei. 

Profită de cele 48 de ore și de accesibilitatea celui mai compact smartphone din gamă. UTOK D35 îți pune la dispoziție un display cu diagonală de 3.5” și milioane de culori. În spatele acestuia se află specificații care te vor ajută să duci rapid la bun sfârșit fiecare lucru. Procesorul Dual Core de 1 GHz, memoria internă de 4 GB și posibilitatea de expansiune cu până la 32 GB, cameră de 5 megapixeli, conectivitatea Dual SIM și sistemul de operare Android KitKat 4.4 sunt ingredientele unei experiențe portabile de care te vei îndrăgosti. În plus, sutele de mii de aplicații ce îți stau la dispoziție în Google Play vor adaugă funcționalitate suplimentară smartphone-ului UTOK D35.

Cu o reducere de 40%, acesta devine cel mai accesibil smartphone din gamă UTOK, la numai 149.99 lei! 

Îmbinarea pasiunilor multimedia cu productivitatea și funcțiile multimedia se regăsesc în nouă tabletă UTOK Hello 10Q Plus. Cu o diagonală de 10.1” și rezoluție 1024×600 pixeli, tabletă este ideală pentru cei ce au nevoie oriunde de un dispozitiv inteligent. Grație conexiunii 3G, cele mai noi informații se află la doar câteva atingeri de ecran distanță. Tabletă UTOK Hello 10Q Plus îți pune la dispoziție viteză sistemului de operare Android Lollipop 5.1, prin  procesorul Quad Core de 1.3 GHz. Conectivitatea avansată ce include Dual SIM, GPS, Bluetooth, 3G și WiFi, precum și funcțiile de apelare incorporate fac din tabletă UTOK Hello 10Q Plus singurul gadget portabil de care ai nevoie.

Profită de reducerea de 30% și cumpără nouă tabletă UTOK Hello 10Q Plus cu numai 399.99 lei! 


Fiecare dintre cele trei produse poate fi al tău la un preț special, cu reducere de până la 40% timp de 48 de ore! Intră pe www.utok.ro pentru a profită de ofertă!


Poate te intereseaza si