Deja sunt multe  prezentări pe care de-abia așteptăm să le vedem la MWC, iar Huawei a anunțat că va adăuga încă un device în acest mix.

Conform unui teaser ce poate fi văzut mai jos, cel mai probabil ne va fi prezentat un dispozitiv dotat cu stylus. Teaser-ul a fost publicat pe contul de Weibo al CEO Huawei, Richard Yu și conține fraza “Un nou stil de afaceri” și data de lansare la MWC. Deși s-ar putea presupune că un candidat pentru acest stylus ar fi un smartphone, Mate 8 a fost lansat în urmă cu doar câteva luni. Cel mai probabil, acest teaser ar putea avea legătură cu mult zvonitul Huawei MateBook.

În mod interesant, MateBook nu va rula Android, ci Windows 10 și este un laptop hibrid, dedicat clasei business. Ne așteptăm ca device-ul să aibă un display de 12.3 inch, cu procesor Intel, făcând MateBook-ul cu totul diferit față de produsele de până acum a celor de la Huawei.

Prezența unui stylus sugerează că laptop-ul va putea rula și ca tabletă, iar asta l-ar putea pune în competiție cu seria Microsoft Surface Pro.

Huawei-Stylus-teaser-MWC-2016


Poate te intereseaza si