Putem să îți urăm bun venit în lumea în care prețurile sunt extrem de mici, asta cel puțin dacă locuiești în India.

Telefonul creat de Mozilla a intrat la vânzare pe site-ul Snapdeal.com, locul unde se fac cele mai multe cumpărături electronice, compania anunțând acest eveniment Luni.
Telefonul cu Firefox OS numit Cloud FX se vine pentru 2490 Rupe Indiene, dar acum este disponibil la o reducere de 20% adică aproximativ 1999 Rupe Indiene, sau în dolari 33$ la cursul valutar din prezent. Este la un sfert din prețul primului telefon al celor de la Google low-cost.

Intex-Cloud-FX-with-Firefox-OS-Coming-in-August

Mozila vrea că Cloud FX, construit de către compania Indiană Intex Technologies, să fie o variantă alternativă convenabilă pentru telefoanele mai puțin deștepte, ce vor ajută persoanele din țările în dezvoltare oferindu-le acces full la internet. Rulând Firefox OS, sistemul de operare al celor de la Mozilla de asemenea speră că Firefox va prospera într-o lume a telefoanelor mobile care nu a reușit încă să facă încălzirea pentru o versiune mobile a browser-ului WEB.

Telefonul Cloud FX are un ecran de 3.5 inch, 320×480 pixel display capacitiv HVGA un procesor de 1 GHz Spreadtrum, o cameră de 2 megapixeli, și suportă două sim-uri. Intex spune că bateria să de 1250 mah oferă o autonomie de 4 ore de vorbire și 200 ore de stând-by.

Intex-Cloud-FX_black-1

Rulează doar 2G GSM pe o frecvență de 900 și 1800 Mhz. Are 128 MB RAM și 256 MB memorie care poate fi extinsă cu un cârd de 4GB. Nu are GPS, dar vine cu FM Radio, Wi-Fi, și bineînțeles Bluetooth.

Telefonul are următoarele aplicații preinstalate : Facebook, Twitter și o gamă de jocuri. Lumea poate de asemenea să trimită mesaje pe WhatsApp către prieteni prin aplicația tertă ConnectA2 ce suportă Engleză, Hindi, Tamil.


Poate te intereseaza si