Aproximativ șase luni au trecut de la lansarea Samsung Galaxy Note 5, iar lumea deja privește către viitorul Note 6. Iată care sunt cele mai noi zvonuri:

Lansarea se va face mai devreme decât în mod obișnuit

Anul trecut, cei de la Samsung au decis să lanseze Note 5 în luna august, o decizie ce a luat pe mulți prin surprindere, data obișnuită de lansare fiind luna septembrie. Din ce se știe până acum, Note 6 va avea cel mai probabil lansarea tot în luna august.

Samsung Galaxy Note 6 va avea 6GB RAM

Unul din zvonurile cele mai vehiculate afirmă că Note 6 va avea nu mai puțin de 6GB RAM, iar asta va ajuta interfața TouchWiz să se miște mai bine și evident, să fie mai “blândă” cu bateria. Această știre apare la câteva luni după ce Samsung a anunțat că a reușit să producă un smartphone cu 6GB RAM pe un singur chip.

Un display ceva mai mare

În domeniul phablet, Samsung s-a jucat cu mai multe dimensiuni, de la 5.7” la 6” și chiar mai mult. Totuși, seria Note a avut în mod constant un display de 5.7”. Se pare că această dimensiune va fi schimbată la Samsung Galaxy Note 6, noua dimensiune fiind de 5.8”.

Unele surse mai afirmă că pe Galaxy Note 6 se va regăsi o cameră foto principală de 12MP ce va avea o caracteristică denumită “Super OIS” despre care nu se știe mare lucru. În ceea ce privește spațiul de stocare, Note 6 va avea spațiu intern de 64GB respectiv 128GB.


Poate te intereseaza si