Pe lângă seria V, LG introduce o nouă linie de smartphone-uri, săptămâna viitoare, la MWC 2016. LG este unul din producătorii de top care ar trebui urmăriți la MWC 2016, mai ales datorită lansării LG G5.

Seriile LG G și LG V au în dotare smartphone-uri premium, în timp ce noua serie X ce tocmai a fost anunțată va cuprinde smartphone-uri mid-range. “X screen” și ”X cam” sunt primele smartphone-uri din această serie. Acestea vor fi prezentate săptămâna viitoare, pe 22 februarie.

LG X cam vine echipat cu dual camera și are un finisaj curbat în partea frontală, mulțumită tehnologiei 3D Bending Glass. LG X cam este subțire, având doar 5.2 mm și cântărește doar 118g. Ca și specificații tehnice, LG X cam are un display FHD In-cell Touch de 5.2”, chipset octa-core de 1.14GHz, dual camera pe spate, una de 13MP și una de 5MP, cameră frontală de 8MP, 2GB RAM, 16GB spațiu de stocare, baterie de 2520mAh și conectivitate LTE.

LG X screen poate fi considerat ca fiind o versiune mai ieftină a LG V10. Ca și LG V10, LG X screen are un display secundar ”Always-on” de 1.76” pe care sunt afișate notificările, data și ora, bateria și aplicațiile favorie. Display-ul principal are 4.93”, chipset quad-core de 1.2GHz, cameră principală de 13MP, cameră secundară de 8MP, 16GB spațiu de stocare, 2GB RAM, conectivitate LTE și baterie de 2300mAh.

Ambele smartphone-uri vor fi livrate cu Android 6.0 Marshmallow gata instalat.


Poate te intereseaza si