Samsung S7 poze

Samsung lucrează intens pentru a realiza vânzări cât mai bune pentru viitorul model Samsung Galaxy S7. Acest lucru nu este întâmplător, producărorul coreean are ca țintă competitorul iPhone 6s

Războiul prețurilor reîncepe! Samsung se pregătește de prezentarea spre finalul lunii februarie, 2016, a noului flagship Samsung Galaxy S7 și mizează pe lângă aspectele hardware mai bune față de competitorul iPhone 6s și pe aspectul costului plătit de clienți.

Începând cu 21 feburarie 2016, noul S7 o să fie disponibil pentru precomandă! Față de modelele anterioare deS6 și S6 Edge, noul smartphone se pare că va avea un cost mai mic. Informațiile provind de la site-ul olandez Tweakers care prezintă prețurile pentru noile smartphone-uri flagship ce urmează să fie lansate.

Preturi samsung galaxy s7

După cum se poate vedea, față de prețurile practicate în Europa de Apple (749 euro sau 849 euro), Samsung are un avantaj de minim 50 euro, motiv pentru care noile sale smartphone-uri pot să aibă un avantaj în plus pentru un marketing mai agresiv.

Ținând cont de aceste prețuri și dacă Apple va continua să aibă aceleași prețuri și pentru viitorul iPhone 7, Samsung pare că va câștiga lupta prețurilor, lucru pe care clienții probabil îl vor lua în calcul.

Ce părere ai despre diferența de preț între Samsung Galaxy S7 și iPhone 6S? Crezi că această diferență de cost va avantaja producătorul coreean? 


Poate te intereseaza si