iOS 9 Apple

Utilizatorii de iPhone trebuie să aibă mare grijă! Sistemul de operare iOS 9, are o problemă majoră cu funcția de setarea a datei și a anului.

Dacă ești utilizator de iPhone, ai mare grijă, nu testa dacă telefonul tău poate funționa cu data setată în anul 1970, luna ianuarie. Aceasta schimbare de dată poate face ca telefonul tău să nu mai pornească dupa restart.

Problema identificată în sistemul de operare iOS9, indiferent de variantă, este destul de majoră dar nu credem că va afecta foarte mulți utilizatori datorită faptului că utilizatorii nu vor seta o dată din trecut pe smartphone-urile lor iPhone. Chiar și așa, acesta este un bug destul de serios iar Apple trebuie să rezolve problema pentru a se menține un sistem de operare foarte stabil.

Dacă cumva cineva sau chiar voi ați setat data smartphone-ului în ianuarie, 1970, singura soluție pentru a scăpa de ecranul de start în care telefonul a rămas blocat, este să desfaceți telefonul (sau mers într-un service) și scoasă bateria.

O să observați faptul că până nu se scoate bateria, telefonul încearcă să booteze însă nu se întâmplă nimic, în afară de temperatura carcasei care o să crească destul de mult față de utilizarea normală.


Poate te intereseaza si